Reizen

"Aan boord geniet je van de zon, wind en het wijde water."

Reizen op de Eenhoorn biedt rust en ontspanning maar kan ook actief en sportief zijn. Je kunt een tocht boeken voor één of voor meerdere dagen. Kom en zeil mee met je familie, als schoolreis of werkweek, met je personeel of collega’s of met je vereniging of kerkgenootschap. Daarnaast bieden wij reizen aan voor individuelen die je alleen of met z’n tweeën, met je gezin of met een kleine groep kunt boeken. Dit noemen wij de “specials”.
Schipper Jan Willem

Familie reizen

Reizen met de hele familie is een bijzondere belevenis. Gezellig met elkaar de familiebanden aanhalen zorgt voor extra belevingskwaliteit. Daarnaast genieten van het zeilen en de mooie Zuiderzeestadjes, wat wil je nog meer!

Schoolreizen of werkweek

Met de hele klas een zeilreis maken op het water is natuurlijk geweldig. Je leert elkaar op een andere manier kennen dan op school. En je werkt intensief met elkaar samen.
Indien gewenst kunnen tijdens de reis verschillende thema’s worden behandeld zoals natuur en ecologie op het water en/of op de Waddeneilanden, getijden en stromingen, ontstaan van het IJsselmeer, bescherming tegen het water en noem het maar op. In het kader van natuureducatie of gewoon omdat het zo mooi is, is een keer droogvallen op de Waddenzee een onvergetelijke ervaring.

Bedrijfsuitje

Teambuilding aan boord van een zeilschip, hoe mooi is dat!
Met elkaar werken aan een goede sfeer en collegialiteit kan aan boord van de Eenhoorn. Er is een beamer beschikbaar voor presentaties zodat er ook efficiënt gebouwd kan worden aan de toekomst van jouw bedrijf. Daarnaast is zeilen met zo’n groot schip voor iedereen een geweldige ervaring.

 

Verenigingen en kerkgenootschappen

Voor uiteenlopende groepen is zeilen met de Eenhoorn een prachtige kans om de onderlinge band te versterken en gewoon een leuke tijd met elkaar te hebben.
Muziekverenigingen kunnen bijvoorbeeld na een prachtige zeildag ’s avonds een straatconcert houden in één van de oude Zuiderzeestadjes. Bij het organiseren van deze bijzondere onderdelen helpen wij je graag.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Of heeft u al besloten en wilt u graag boeken?